avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1579 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... obiectii la ..incheiere !?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

obiectii la ..incheiere !?

.. s-a dat o incheiere intr-un proces de partaj , hotarandu-se desemnarea unor experi evaluatori de bunuri si .. contabil.
O bservand ulterior incheierea am vazut afirmatia facuta in ea , precum ca ..pe timpul casatoriei a avut loc o contributie egala a mea si a fostei sotii , cu toate ca nu s-au administrat probe in acest sens !
La urmatorul termen , pot sa fac obiectii la acea incheiere si a solicita partii adverse depunerea de documente justificative a veniturilor ??
..Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: tutu12 , utilizator 12:53, 13 Mai 2010
..Va multumesc , pentru lamuriri !
O zi frumoasa !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj SLAMA CRISTINA SLAMA CRISTINA CCARE SUNT ETAPELE UNUI PARTAJ? (vezi toată discuția)
Dupa pronuntare ce urmeaza ? azi112010 azi112010 As avea si eu urmatoarele intrebari: - cum aflu ce se dispune la pronuntare (ni s-a spus ca in 5 zile) ? - dupa pronuntare, in cazul in care ceva nu este ... (vezi toată discuția)
Cuum este cu apelul? vicar vicar Buna ziua, astazi am avut ultima infatisare intr-un proces de partaj(urmind sa astept hotarirea judecatoreasca). Intrebarea mea este daca acea hotarire nu o ... (vezi toată discuția)