avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 347 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... predarea carnetului la politie
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

predarea carnetului la politie

daca am pierdut procesul cum trebuie sa procedez ca sa predau carnetul la politie ? Trebuie sa ma duc la tribunal sa iau hotararea definitiva sau astept sa o trimita prin posta acasa?
nu, puteti sa nu il predati! fara batai de cap si de covor! insa luati 30 de zile bonus! si apoi, dupa expirarea perioadei de suspendare+bonusul puteti circula linistit. alegerea va apartine. stima
punctele amenda sunt considerate si puncte penalizare chiar daca nu sunt trecute pe procesul verbal?
~ Conținut șters la cerere ~
in principu hotararea judecatoreasca de trimite dupa cateva luni de la pronuntare 2,3,4 luni depinde la cate dosare au judecatorii
albumarinica a scris:

daca am permisul suspendat pentru doua luni cu testare obligatorie care este perioada in care trebuie sa ma prezint pentru testare .Dca nu ma prezint in primele 30 zile este vreo problema?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cand trebuie sa predau permisul? bogdan.bogdan bogdan.bogdan Buna seara, am depus o plangere contraventionala impotriva uni P.V. prin care mi se suspenda dreptul de a conduce pe o perioada de 90 de zile, am pierdut, in ... (vezi toată discuția)
Sanctiune pt nepredare permis dupa perimare plangere contraventionala lorena1604 lorena1604 Acum doi ani permisul de conducere mi-a fost suspendat pentru o perioada de trei luni. Am facut plangere contraventionala impotriva procesului verbal, iar ... (vezi toată discuția)
Cum predau permisul? octaradu1 octaradu1 Daca am pierdut procesul cu politia ..cum predau permisul azi se fac 14 zile ... ma duc si il predau pur si simplu ? mentionez ca au trecu 14 zile de cand sa ... (vezi toată discuția)