avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 968 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... intrebare
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

intrebare

Sotia detine o casa ,dobandita in timpul casatoriei, cu ajutorul parintilor.Eu doresc sa gasesc o cale legala de a renunta la orice drept pe care l-as avea asupra unei parti din casa in acest moment conform legii,sa zicem in eventualitatea unui divort.Multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: michelle1965 , utilizator 22:54, 13 Mai 2010
Multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort de comun acord vulpys vulpys buna seara si la multi ani!sunt din Bucuresti si as dori sa aflu daca eu si sotul meu putem divorta fara a fi reprezentati de un avocat mai precis divortul sa ... (vezi toată discuția)
Este obligatoriu partajul? tatiana lazar tatiana lazar In urma cu 3 ani ,eu si sotul meu am achizitionat un ap (2 cam) cu credit ipotecar. In afara acestui credit mai avem 2 de consum, mentionez ca la cele 3 ... (vezi toată discuția)
Bun comun avdodo avdodo Speta este urmatoarea:sotii au bun comun ( apartament),vor sa divorteze insa inainte de a depune actiunea in instanta,unul din soti vrea sa cedeze partea lui ( ... (vezi toată discuția)