LIVE, ACUM (126 PARTICIPANȚI) GDPR în activitatea de zi cu zi: Managementul consimțământului, breșele de securitate și marketingul direct Accesează live evenimentul
Va rog sa-mi spuneti cum se poate contesta o fisa de evaluare a performantelor profesionale individuale. CAre sunt exact pasii de urmat si legislatia in vigoare. Sunt personal contractual. Multumesc!
procedura, termenul de depunere a contestatiei, unde se depune, cred ca toate acestea variaza in functie de ramura de activitate, profesie, meserie.....dati cateva manunte.
deci nu sunteti functionar public, ci faceti parte din aparatul propriu al consiliului local, cum ar veni o functie de executie, sa inteleg. contestatia o adresati sefului serviciului ierarhic superior celui care a aprobat fisa dvs. de evaluare. daca nu sunt mai multe servicii (cu ierarhie) iar evaluatorul este chiar consiliul local, contestatia ar trebui sa o adresati consiliului local ierarhic superior:), adica consiliul local al municipiului bucuresti. in privinta termenului, cred ca aveti intre 5 si 15 zile pt a depune contestatia. cu mai multe info ma tem ca nu va pot ajuta, cu latura publica a dreptului nu am lucrat deloc. spre ca v-am ajutat intr-o anumita masura, poate colegii mei de forum au mai multe solutii si informatii.
Va multumesc si pt atat.... Eu am contestat-o si la nivel superior, insa mi-a fost trimisa spre solutionare tot sefului meu ierarhic; ce nedumerire am eu(si din acest motiv vroiam sa vad legea) este faptul ca eu consider ca pt solutionarea contestatiei ar fi fost necesara numirea unei comisiii care sa-mi evaluaeze performantele si nu tot seful ierarhic care a dat punctajul initial, or acest lucru nu s-a intamplat. dar de la cum mi se pare mie corect pana la aplicarea legii e cale lunga....:):):)
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Fisa de evaluare
anna 2007
Buna ziua,
sunt angajata unei institutii publice si am contestat punctajul acordat in fisa de evaluare. Tribunalul insa mi-a respins actiunea ca neintemeiata ... (vezi toată discuția)