avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1246 soluții astăzi
LIVE, ACUM (126 PARTICIPANȚI) GDPR în activitatea de zi cu zi: Managementul consimțământului, breșele de securitate și marketingul direct
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contestarea fisei de evaluare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contestarea fisei de evaluare

Va rog sa-mi spuneti cum se poate contesta o fisa de evaluare a performantelor profesionale individuale. CAre sunt exact pasii de urmat si legislatia in vigoare. Sunt personal contractual. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: bucur2007 , utilizator 22:47, 27 Martie 2007
procedura, termenul de depunere a contestatiei, unde se depune, cred ca toate acestea variaza in functie de ramura de activitate, profesie, meserie.....dati cateva manunte.
SEf Serviciu Administrativ, la Consiliul Local Sector 2
deci nu sunteti functionar public, ci faceti parte din aparatul propriu al consiliului local, cum ar veni o functie de executie, sa inteleg. contestatia o adresati sefului serviciului ierarhic superior celui care a aprobat fisa dvs. de evaluare. daca nu sunt mai multe servicii (cu ierarhie) iar evaluatorul este chiar consiliul local, contestatia ar trebui sa o adresati consiliului local ierarhic superior:), adica consiliul local al municipiului bucuresti. in privinta termenului, cred ca aveti intre 5 si 15 zile pt a depune contestatia. cu mai multe info ma tem ca nu va pot ajuta, cu latura publica a dreptului nu am lucrat deloc. spre ca v-am ajutat intr-o anumita masura, poate colegii mei de forum au mai multe solutii si informatii.
Va multumesc si pt atat.... Eu am contestat-o si la nivel superior, insa mi-a fost trimisa spre solutionare tot sefului meu ierarhic; ce nedumerire am eu(si din acest motiv vroiam sa vad legea) este faptul ca eu consider ca pt solutionarea contestatiei ar fi fost necesara numirea unei comisiii care sa-mi evaluaeze performantele si nu tot seful ierarhic care a dat punctajul initial, or acest lucru nu s-a intamplat. dar de la cum mi se pare mie corect pana la aplicarea legii e cale lunga....:):):)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fisa de evaluare anna 2007 anna 2007 Buna ziua, sunt angajata unei institutii publice si am contestat punctajul acordat in fisa de evaluare. Tribunalul insa mi-a respins actiunea ca neintemeiata ... (vezi toată discuția)
Cerere concediu de odihna dawidanny dawidanny Buna ziua. Am o nedumerire ca sef serviciu alimentare cu apa intr-o comuna cine poate sa-mi acorde concediu de odihna ?Multumesc (vezi toată discuția)
Contestarea fisei de evaluare IORDANA IORDANA Care este termenul legal in care un angajat bugetar - personal contractual poate contesta in instanta fisa de evaluare anuala? (vezi toată discuția)