avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1208 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cerere concediu de odihna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cerere concediu de odihna

Buna ziua. Am o nedumerire ca sef serviciu alimentare cu apa intr-o comuna cine poate sa-mi acorde concediu de odihna ?Multumesc
Cel mai recent răspuns: dawidanny , utilizator 19:38, 7 Mai 2018
Seful ierarhic superior dvs. va aproba cererea de CO.
Serviciul de alimentare cu apa se subordoneaza consiliului local...deci domnii consilieri trebuie sa-mi acorde concediu?
Serviciul de alimentare cu apa se subordoneaza consiliului local...deci domnii consilieri trebuie sa-mi acorde concediu?
Nu aveti Director ?
Nu .Personal sunt Sef Servicu Alimentare cu apa ..atat

Alte discuții în legătură

Contestarea fisei de evaluare bucur2007 bucur2007 Va rog sa-mi spuneti cum se poate contesta o fisa de evaluare a performantelor profesionale individuale. CAre sunt exact pasii de urmat si legislatia in ... (vezi toată discuția)
Inlocuire functionar de conducere - concediu de odihna blackjack blackjack Buna ziua, Se poate ca un functionar public de conducere sa fie inlocuit de un functionar de executie pe perioada concediului legal de odihna a celui ... (vezi toată discuția)
Pozitie restructurata anemoni anemoni Buna ziua, Am revenit din CIC acum 1 luna. Dupa aceasta perioada mi s-a comunicat ca pozitia a fost restructurata, astfel incat pozitia mea nu mai este in ... (vezi toată discuția)