Va rog sa ma ajutati cu un sfat in ceea ce priveste cea mai buna modalitate (mostenire, donatie etc) prin care parintii si bunicii mei pot cumpara o casa pe care sa mi-o lase mie fara ca sotul si sora mea sa aiba vreodata dreptul la ea. Ideea este ca ei ar vrea sa o cumpere pe numele meu de la bun inceput (chiar daca sunt casatorita) pentru a nu mai fi nevoie sa faca alte acte ulterior, dar vor in acelasi timp sa se asigure si de faptul ca sotul sau sora nu vor putea ridica ulterior pretentii.
bunicii va lasa dvs apartamentul.ok
parintii sunt de acord.ok
deocamdata.
ma intreb, la moartea bunicilor, daca mama nu are sa se razgandeasca, o sa ceara apartamentul (ea fiind mostenitoare care inlatura nepotii de la mostenire si e si rezervatara). dar daca dvs spuneti ca mai sunt bunuri de aceeasi valoare, e ok. testament in favoarea dvs. asa....pana va maturizati si dvs. :D
glumeam.....voiam sa zic ce a zis liliana, dar sunt de acord cu formularea ei, pana si cu virgulele(ideea ultima:) )
Moștenire
Alexa1717
Buna ziua , părinții mei vor sa cumpere un apartament si să-l treacă pe numele meu si al sotului. Soțul meu mai are 2 copii din fosta relație ( nu au ... (vezi toată discuția)