avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 621 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Traduceri Traducere limba italiana
Discuție deschisă în Traduceri

Traducere limba italiana

Buna seara!

Vreau sa traduc niste acte in limba italiana. Am nevoie urgenta de ele. Cum anume se procedeaza? Duc copiile la respectivul birou...si mai departe??? ADIca pe langa traducere mai trebuiesc si legalizate sau le legalizeaza ei? am citit ceva de apostila sau ceva de genul ....imi explica si mie cineva va rog mult
Cel mai recent răspuns: madazug , utilizator 21:42, 28 Martie 2007
Trebuie si o procura pt. toate acestea:((
Procura am, nu este o problema. Deci....in afara de apostila mai este nevoie si de alta chestie pt o sentinta de divort si apel la aceasta sentinta?
daca e vorbva si de apel tre' sa stai sa se judece:((
in ceea ce priveste traducerea nu. daca ai si altele de rezolvat....atunci :-/.
pai tre' legalizataX-(

Alte discuții în legătură

E valabila procura italiana fara apostila? motoc18 motoc18 prietenul meu este plecat in italia si ma lasat sa_i vand masina (vezi toată discuția)
Ce fel de act / cerere este necesara pentru a actiona in numele unui ong american in romania alex16ss alex16ss Mentionez ca ONG-ul nu este prezent in Romania si doreste ca eu sa il reprezint prin organizarea unui eveniment, oferindu-mi drepturi depline de a organiza, ... (vezi toată discuția)
Aplicarea apostilei pe diplome de studiu traduse în limba italianã - cum se procedeazã legal? Mychaela24 Mychaela24 Vreau sa traduc si sa legalizez 5 diplome de studii cum se procedeaza exact? Am fost la inspectoratul scolar de asemenea la Prefectura pentru Apostila, am fost ... (vezi toată discuția)