Laura Ciobeica 
	    	Moderator

Laura Ciobeica 
	    	Moderator	    

- vizarea actelor de studii la Centrul Naţional de Recunoaştere şi Echivalare a Diplomelor din cadrul Ministerul Educaţiei şi Cercetării sau/şi la Ministerul Sănătăţii;
- apostilarea actelor de studii vizate la instituţiile de mai sus la Prefectura judeţului în care aveţi domiciliul;
- traducerea actelor de studii (cu cele două ştampile obţinute în primele două proceduri) în limba ţării în care acestea urmează a fi folosite; semnătura traducătorului (care trebuie să fie autorizat de către Ministerul Justiţiei pentru a efectua traduceri în limba respectivă) se legalizează apoi la orice notar public din România;
- apostilarea traducerilor actelor de studii
~ final discuție ~
 r_monika	                   

Buna ziua,am solicitat traducerea in limba spaniola al unui certificat de competente profesionale la un birou notarial.S-a tradus si s-a apostilat ... (vezi toată discuția)
	                    r_monika	                   

Buna ziua,am solicitat traducerea in limba spaniola al unui certificat de competente profesionale la un birou notarial.S-a tradus si s-a apostilat ... (vezi toată discuția)

iota_mihai	                   

Buna ziua,
Sunt absolvent de facultate,am facut la scoala aproximativ 10 ani de limba engleza,am diploma de absolvire care sa o ateste si am diploma de ... (vezi toată discuția)
	                    iota_mihai	                   

Buna ziua,
Sunt absolvent de facultate,am facut la scoala aproximativ 10 ani de limba engleza,am diploma de absolvire care sa o ateste si am diploma de ... (vezi toată discuția)

tama	                   

buna ziua. vreau sa ma casatoresc cu un cetatean italian ce acte imi trebuiesc din tara si de unde le pot lua? casatoria va fi in italia. 
trebuiesc apostile? ... (vezi toată discuția)
	                    tama	                   

buna ziua. vreau sa ma casatoresc cu un cetatean italian ce acte imi trebuiesc din tara si de unde le pot lua? casatoria va fi in italia. 
trebuiesc apostile? ... (vezi toată discuția)