Emil Lasconi 
	    	Consilier juridic

Emil Lasconi 
	    	Consilier juridic	    

Ioan Ciobanu 
	    	Expert judiciar

Ioan Ciobanu 
	    	Expert judiciar	    

~ final discuție ~
 florifs	                   

Acum doua saptamani sotul meu a accidentat un pieton care i-a sarit in fata , in incercarea de a traversa printr-un loc nepermis. Pietonul a fost lovit cu ... (vezi toată discuția)
	                    florifs	                   

Acum doua saptamani sotul meu a accidentat un pieton care i-a sarit in fata , in incercarea de a traversa printr-un loc nepermis. Pietonul a fost lovit cu ... (vezi toată discuția)

pop.marius	                   

Am postat m-ai demult pe site imprejurarile in care am avut acum 2 ani un accident rutier avand ca rezultat ucidere din culpa. Pe scurt , circulam cu un tir pe ... (vezi toată discuția)
	                    pop.marius	                   

Am postat m-ai demult pe site imprejurarile in care am avut acum 2 ani un accident rutier avand ca rezultat ucidere din culpa. Pe scurt , circulam cu un tir pe ... (vezi toată discuția)

ximeo	                   

Buna seara,
La sfarsitul lunii octombrie am fost implicat intr-un accident rutier soldat cu doua victime in stare destul de grava si doua cu rani usoare.
Una ... (vezi toată discuția)
	                    ximeo	                   

Buna seara,
La sfarsitul lunii octombrie am fost implicat intr-un accident rutier soldat cu doua victime in stare destul de grava si doua cu rani usoare.
Una ... (vezi toată discuția)