avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1682 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţia la modă justificarea interdictiei purtarii valului islamic in ...
Discuție deschisă în Discuţia la modă

justificarea interdictiei purtarii valului islamic in belgia

incalcarea libertatilor religioase
nerespectarea valorilor cultural-religioase
@zoritong, nu pot decat sa :bow:
Cat timp mai exista oameni de acest "gen" omenirea mai are o speranta!
Toleranta si iubirea ar trebui sa primeze, dar... nu prea multi inteleg ca oamenii sunt diferiti...
@Anna2010,
Ne spuneti si noua la ce va referiti cu f. adevarat?
Sunteti de acord cu interdictia, nu sunteti? Eventual ceva argumente...

:offtopic: Interventie moderator

@Anna2010,
cand faceti afirmatii trebuie sa le sustineti. Conforma Regulamentului forumului trebuia sa sterg interventia dv aici - dar stiti de ce am lasat-o. :)
Va rog, insa, nu mai postati mesaje offtopic deoarece pe urmatoarele le voi sterge.
Multumesc pentru intelegere.

Regulamentul poate fi citit aici:
www.avocatnet.ro/content/tag...
Ultima modificare: Luni, 7 Iunie 2010
trope_doi, utilizator
trope_doi a scris:

Pentru numele tuturor divinitatilor pe care le invoca oamenii! :stunned:
Prin “politica pasilor marunti” nu se va ajunge NICIODATA la impunerea valului la nivel european sau mondial!

[...]

Ce va determina sa credeti asta? Nici acolo unde acest port este acum impus nu a fost asa de cand e lumea.
Logica? Bunul simt? Acestea m-ar putea determina sa o cred?
Cum isi poate imagina cineva - in acest mileniu! - ca se va putea ajunge la purtarea valului islamic la nivel mondial?
E hilar, scuze! :happy:

In zonele unde acum e obligatoriu s-a "impus" de cand cu scrierea Coranului... Asa cum dupa implementarea crestinismului s-au impus multe (unele mai "exista", altele nu)...
In plus, este in discutia purtarea unui sal care sa acopere capul, umerii si decolteul nicidecum despre "rochia sac" si despre un val care sa acopere fatza! Pentru ca, fie vorba intre noi, daca am chef sa merg pe strada cu fatza acoperita - indiferent de motiv - legea nu imi poate interzice aceasta! Cel putin, n-ar trebui sa imi interzica. Adica, n-as avea voie sa port palarie cu "voaleta" doar pt ca nu e la moda?!

Noua nu ne convine cum ne impune UE sa taiem porcii de Craciun (si multe alte bazaconii), dar ne convine cand se "trage tare" in obiceiurile altora.
Ultima modificare: Miercuri, 9 Iunie 2010
trope_doi, utilizator
Eu locuesc intre ei sa stiti ca legea o face sotu in casa din cauza geloziei,foarte putini care tin cu adevarat religia.Iar in Belgia e mincata de musulmani mai ales Bruxelu cind vine politia pentru o problema se aduna marocani si arunca cu petre nici politia nu are ce sa le faca multe spargeri s au facut inbracati in femei nu poate fi recunoscuti de camere e o problema nationala in belgia le dau crezare

Alte discuții în legătură

Caderea lui hosni mubarak,ofera o portita pentru expansiunea fundamentalismului islamic ? Radu Gabrian Radu Gabrian Intr-o zona,nesigura,caderea unui conducator cu puternice radacini militare,de altfel ca si predecesorii sai,Gamal Abdel Nasser si Anwar El- Saadat,ultimul ... (vezi toată discuția)
Charlie hebdo Adalbert Gabriel Gazdovici Adalbert Gabriel Gazdovici Banuiesc ca toata lumea a aflat deja despre atentatele din Franta. M-a surprins pozitia unui cunoscut ziarit roman care spunea ceva de genul \\"si-au catutat-o ... (vezi toată discuția)