avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 576 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiune

Buna ziua,
As dori sa stiu ce acte sunt necesare pentru dezbaterea succesiunii. Aceasta poate avea loc numai in judetul unde defunctul a locuit sau se poate si in alta parte.
Multumesc!
Puteti merge la un notar din resedinta de judet.

Cu conditia sa nu fi apucat sa mergeti la cel din sat, daca ati facut vreun act in legatura cu succesiunea acolo ( declaratii de acceptare sau renuntare etc.) veti fi obligat sa continuati la acel notar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune costels costels deschiderea succesiunii se poate face la orice notar? se poate deschide succesiune in Bucuresti pt . ca proprietatea e in alt judet? (vezi toată discuția)
Certificat mostenitor gabriella1065 gabriella1065 Vreau sa obtin certificatul de mostenitor , am intrebat la 3 notari si fiecare mi-a spus alte acte . Problema este ca pentru a obtine certificatul de ... (vezi toată discuția)
Cand se face o succesiune dupa deces? elena.doina elena.doina Buna ziua!Bunica mea a murit acum 2 luni de zile,a avut un singur fiu care a murit cu multi ani inaintea ei.Suntem 4 frati mostenitori.Intrebarea mea este la ... (vezi toată discuția)