avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... notele din facultate
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

notele din facultate

Conteaza media notelor din facultate la adimiterea in barou ?
Cel mai recent răspuns: doar_lara , utilizator 15:39, 27 Aprilie 2007
doar_lara tie iti place sa te iei de toti ca basescu .... puteai sa dai si u un raspuns conceret la o intrebare daca conteaza sau nu notele la admiterea in barou daca sti de vreo astfel de conditie eu am auzit de ea si am vrut sa ma asigur daca e adevarat sau nu.
Nu conteaza notele... da' poate ar trebui sa conteze mai degraba gramatica limbii romane, sti?

doar_lara tie iti place sa te iei de toti ca basescu .... puteai sa dai si u un raspuns conceret la o intrebare daca conteaza sau nu notele la admiterea in barou daca sti de vreo astfel de conditie eu am auzit de ea si am vrut sa ma asigur daca e adevarat sau nu.

neinspirata asemanare de personaje ai comis, the most real of all slims shades:D....si umilitoare, in acelasi timp....dar ma bucur ca pari un fervent anti sustinator bashescian:)...
raspunsul corect: nu conteaza media, nota, notele. absolvent sa "fi" (sic:P;) )
ok. mersi
Subscriu si eu. NU CONTEAZA notezele, si nu se face vreo medie. La INM era obligatoriu intr-un timp peste 8 la examenul de licenta, dar s-a renuntat si la bariera asta. La doctorat conteaza notele trebuie sa ai minim nota 8 - care sa rezulte din facultate+licenta+master+disertatie.

Mi se pare absolut echitabil sa nu se tina cont de note, nu poti sa-i refuzi "viitorul" unei persoane pentru ca-n anul 2 de facultate avea nush ce prieteni si era mai mult pe la baute...:))

Alte discuții în legătură

Mai conteaza media de la licenta pentru admitere la inm? zsoltany322 zsoltany322 Va rog sa-mi spuna si mie cineva daca se ia in calcul media pe care ai obtinut-o la licenta ca si conditie de acceptare a dosarului pentru inscriere la ... (vezi toată discuția)
Examen magistratura Ce se mai aude? Era vorba sa se excluda o conditie importanta pentru concursul de admitere in magistratura: media la licenta de 8,50. Pentru ce? Sa intre cat ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ghinda_florin ghinda_florin vreau sa aflu si eu niste raspunsuri legat de sistemul juridic,am terminat universitatea spiru haret bucuresti facultatea de drept,cu diploma de licenta luata ... (vezi toată discuția)