avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 600 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Alcool in sange de 0,85 g/L
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Alcool in sange de 0,85 g/L

As dori si eu sa stiu daca se pateaza cazierul sau nu, atata timp cat il am curat si nu am mai facut nimica.

Vineri am fost oprit de o patrula de politie rutiera, am suflat in etilotest, unde mi-a iesit 0,51 in aerul respirat. Am fost la spital unde in sange la ora 23.00 mi-a iesit 1,00 la mie iar a doua oara peste o ora mi-a iesit 0,85.

Cam care ar fi verdictul final?Sau ce as mai putea sa mai fac?
Ultima modificare: Marți, 18 Mai 2010
George861, utilizator
Cel mai recent răspuns: Costi_Mitrea , utilizator 16:15, 24 Iunie 2011
am primit rezultatele de la Iml amndoua au fost sub 0.80 am consumat 5 beri ursus o.33 5% alcol Durata 4 otre pana la prima proba 5 pana la a doua.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

0.53 alcool in aerul expirat Costi_Mitrea Costi_Mitrea Buna seara am avut norokul sa fiu oprit de un echipaj de politie in provincie unde am fost depistat sub influenta bauturilor alcolice.intrebare mea este,la ora ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan 11qwerty 11qwerty Buna seara. M-am inscris pe forum pentru un sfat . Ce sanse am sa scap de condamnare pentru conducerea unui auto sub influenta bauturilor alcoolice? La 28 de ... (vezi toată discuția)
Alcoolemie alin111 alin111 Daca am in aerul respirabil 0.42 si in sange imi vine pana in 1 sunt sanse sa mi anuleze permisu?? ,deoarece am inteles de la cineva ca daca am pana in 1 ma ... (vezi toată discuția)