avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 219 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice primarul-membru in comisie
Discuție deschisă în Achiziţii publice

primarul-membru in comisie

primarul poate fi presedinte/membru in comisia de licitatie? el da dispozitie cu membrii comisiei, va aproba raportulprocedurii....este corect sa faca parte din comisie?
Cel mai recent răspuns: gaina , utilizator 21:22, 19 Mai 2010
Primarul semneaza raportul procedurii de licitatie. Bine ar fi ca presedinte/membru sa fie stabilita o alta persoana din cadrul compartimentului de achizitii publice sau un consilier local.
Raportul procedurii in care comisia de evaluare hotaraste ofertantul castigator se semneaza de toti membrii comisiei si se aproba de ordonatorul de credite .
o persoana nu cred ca poate fi si presedintele comisiei si sa aprobe achizitia
Nu poate pt. ca-i impotriva regulilor logicii sa-ti aprobi propriile decizii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Membri comisie licitatie publica pentru atribuþii contracte achiziþii publice sorinaccio sorinaccio Bună ziua , Aş dori să ştiu dacă unul sau mai mulţi consilieri locali , respectiv Comisia Economică din cadrul Consiliului Local pot face parte ca ... (vezi toată discuția)
Consilierul juridic - refuz a participa in comisia de evaluare achizitii publice. viorell2004 viorell2004 Consilierul juridic poate fi numit mebru in comisia de valuare pentru atribuirea unui contract de achizitie publica daca nu este specialist in domeniul ... (vezi toată discuția)
Refuz sa fac parte din comisia de evaluare achizitii publice RODICA22 RODICA22 Va rog sa-mi spuneti daca pot sa refuz sa fac parte din comisia de evaluare a unei licitatii in conditiile in care: - nu exista compartiment de licitatii la ... (vezi toată discuția)