In balanta soldul final creditor al lui 431 e -800.In bilant vad ca acum se poate prelua si suma cu minus si scad datoriile,inainte in anii anteriori nu se puteau introduce sume cu minus.Cum e mai corect sa consider soldul final ca fiind debitor si sa am creante mai mari sau sa fie creditor cu minus si sa scada datoriile?
Ba se poate sa aiba sold negativ si nu este vb doar de concediile medicale.La mine aproape toate contributiile sunt cu sold creditor cu minus pt ca cei de la finante in baza unui titlu executoriu si fara sa fi verificat inainte daca s-au platit datoriile mi-au luat din cont vreo 9000 lei si i-au repartizat ff aiurea.Si eu ma gandesc ca sunt creante si trebuie tratate ca atare.
Constituire capital
aivilale
buna ziua,am inregistrat aportul la capital in cont 456 pe credit la casa am program saga ,in registru apare la sold dar in balanta de verificare la sold ... (vezi toată discuția)
Utilizare cont 609
G.V.
Cumpar materiale in valoare de 1209.68+Tva, reducere comerciala ulterior facturtarii este de 403.23 fara tva, Inregistrarea este:
401
3021 1209.68
4426 ... (vezi toată discuția)