elga50 a scris:
Este vorba ca la debransarea Dv. de la sistemull centralizat trebuie sa indepliniti conditiile prevazute in legea 325/2006 Serviciul public de alimentare cu energie termica, lege in vigoare si nemodificata care la spune la:
art.30
...........................
(2) Deconectarea unui consumator de energie termică dintr-un condominiu se face cu respectarea următoarelor condiţii cumulative:
a) acordul vecinilor de apartament, atât pe orizontală, cât şi pe verticală;
b) acordul scris al asociaţiei de proprietari, exprimat prin hotărârea adunării generale, asupra intenţiei de realizare a unui sistem individual de încălzire;
c) anunţarea, în scris, a operatorului care are şi calitatea de furnizor, cu cel puţin 30 de zile înainte.
Buna ziua,
Eu una am acordul locatarilor pe orizontala si verticala
Am acordul presedintelui asociatiei si semnatura sa si stampila asociatiei de locatari pe cererea de debransare de la RADET si pe cea depusa pentru debransare DISTRIGAZ, dar acum vecinilor le-a dat prin cap o alta idee.
Vor sa puna centrala de scara si cu toate acestea eu nu sunt de acord sa ma debransez de la o retea ca sa ma racordez la alta.Vreau sa fiu individuala termic, ca sa spun asa si acum vor sa ne oblige pe cei care vrem sa ne punem centrala separat sa facem cum vor ei.
Mai trebuie sa primesc vreun acord pentru a-mi pune centrala separat sau pot face ceva ca sa ma oblige sa platesc pentru centrala comuna, pentru ca ei deja au afista un tabel cu rate pentru acea centrala fara sa consulte toti locatarii si stiind ca suntem cativa care dorim sa mergem inainte pe centrala proprie, de aparatament?