avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 152 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Club sportiv
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Club sportiv

Buna ziua tuturor!
Sunt instructor de Karate si ar trebui sa intru in legalitate.
Stie cineva ce forma juridica ar fi util in cazul meu: asociatie non-profit, club sportiv, persoana fizica autorizata, etc. si de ce acte a-si avea nevoie?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Laura Ciobeica , moderator 09:49, 21 Mai 2010
Ministerul Tineretului si Sportului este institutia abilitata sa emita autorizatii si avize de functionare a cluburilor sportive.
Link Minister: [ link extern ]
De asemenea, avand in vedere ca sunteti instructor de karate, puteti pune o intrebare si la Federatia Romana de Arte Martiale.
Link Federatie: [ link extern ] /
Succes.
L.C.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Desfasurare activitate sportiva - forma de organizare kado kado Buna ziua! Sunt instructor de arte martiale si doresc sa desfasor o activitate sportiva, mai precis cursuri de karate pentru copii, printr-o forma de ... (vezi toată discuția)
Infiintare club sah mikas mikas Doresc sa organizez un club de sah la nivel de judet. Am deja o SRL si o asociatie non-profit. Trebuie sa fac o asociatie separat, sau pot infiinta si ... (vezi toată discuția)
Infiintare federatie 2ntz 2ntz Buna ziua, Intreabarea mea este urmatoarea. Cum infiintez o federatie? Practicam un sport destul de nou pt Romania si dorim sa infiintam o federatie. ... (vezi toată discuția)