Buna ziua
Detin un magazin de produse naturiste in Galati si am descoperit pe net o serie de produse naturiste, cosmetice de la diverse persoane fizice care au preturile cu aprox 20% sub pretul distribuitorilor traditionali, bineinteles produsele sunt fara factura ( in aceasta perioada orice crestere de adaos conteaza) . As putea sa le achizitionez si sa le introduc in firma spre vanzare cu borderou de achizitie ? Este ceva ilegal in astfel de cazuri? Exista vreun formular de borderou de achizitie?
Multumesc foarte mult
Daca firma va emite factura ,faceti receptia produselor,adica faceti NIR si le vindeti..
de ce sa mai faceti borderou de achizitie?nu le cumparati de la persoana fizica.,ci de la o firma care va da factura,nu?,Platiti cum doriti numerar sau prin banca,daca aveti factura.:)
Firma imi emite factura dar pe persoana fizica( nu vor sa emita factura direct catre firma mea) , din acest motiv m-am gandit sa fac borderou de achizitie.
pai daca firma va emite factura pe persoana fizica si apoi vindeti catre societatea dv inseamna ca efectuati orepatiuni economice, deci efectuati venituri si treb sa platiti impozit pe venit la stat dupa ce va inregistrati ca pfa........zic eu:">