avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... permis de conducere
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

permis de conducere

buna ziua. in 2008 am fost condamnat la 9luni de inchisoare cu suspendare si mi s-a anulat permisul de conducere pt conducere in stare de ebrietate(a trecut mai mult de 1 an de la hotararea judecatoreasca). acum sunt in spania si fac aici o scoala de soferi. ar putea sa imi spuna cineva daca o sa am vreo problema dupa obtinerea permisului de conducere spaniol, mai ales atunci cand il voi preschimba in permis romanesc?
Cel mai recent răspuns: Cosmin Isacescu , Avocat 12:40, 22 Mai 2010
In principiu nu,deoarece fiind in spania cei de acolo nu cer cazierul romanesc...
In privinta preschimbarii e cel mai bine sa va interesati cand ajungeti in tara la serviciul politiei rutiere de pe raza caruia locuiti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis spania ContSters110304 ContSters110304 buna ziua. incerc sa caut pe internet legea preschimbarii permiselor de conducere emise de catre alte state si fiind multi care posteaza aiurea, nu gasesc ceva ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat in spania mariannedelcu mariannedelcu sal,detin permis de conducere spaniol,mi-a fost suspendat dreptu de a conduce pe 6 luni!!!!!!!!!sunt sofer de tir,am lucrat pana in 2012,februarie,la firma ... (vezi toată discuția)
Valabilitate permis de conducere in spania dupa detinerea numarului nie PooL11 PooL11 Am o nelamurire Am numarul NIE din 2007, detin Cat.B din 2006 scoasa in Spania si mi-am scos categoriile C,CE in 2013 in Romania. Intrebarea mea este: pot ... (vezi toată discuția)