avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 667 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Dreptul bancii de a majora dobanda, declarat abuziv de ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Dreptul bancii de a majora dobanda, declarat abuziv de instanta

Judecatoria sectorului 2 al Capitalei a declarat abuzive unele clauze din contractele bancare elaborate de o banca din Romaniaprin care banca a putut majora dobanzile, dar si pe cele referitoare la aplicarea comisionului de risc, dand castig de cauza reclamantilor.
Detalii puteti citi in presa din data de 19-20.05.2010.
Ce argumente ati utiliza in instanta pentru a declara clauze din contractele cu bancile, abuzive?
Termenele in instanta pentru o actiune inceputa acum sunt abia la inceputul lui 2011. Ce modalitata mai rapida ati vedea pentru a rezolva problema ceva mai repede?
Cel mai recent răspuns: ContSters102066 , utilizator 13:45, 28 Mai 2010
=D> @ariam pentru postare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comison de risc banca andra68 andra68 Ma alatur celor nemultumiti pe aceasta tema. Am sa punctez nelamuririle si intrebarile mele. 1.Am un credit de nevoi personale pe o perioada de 6 ani, dobanda ... (vezi toată discuția)
Clauze/comisioane abuzive credit Tbuha88 Tbuha88 Buna ziua, Se mai poate actiona banca in instanta pentru clauze/comisioane abuzive in situatia in care creditul a fost achitat? Va multumesc, (vezi toată discuția)
Credit volksbank titima titima In august 2008 am contractat la Volksbank un credit in valoare de 49000 CHF (adica 30000 euro la paritatea din data contractarii creditului). Pana in ian 2013 ... (vezi toată discuția)