avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Gradinita - Fonduri
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Gradinita - Fonduri

Se pot accesa fonduri (structurale, de minimis etc) in vederea infiintarii unei gradinite particulare pe o societate constituita in baza L 31 (SRL sau SA)? Aportul fondatorilor ar fi un spatiu semifinisat. Fondurile ar trebui sa sustina finisarea si dotarea spatiului. Ar putea, o parte dintre fonduri, sa constituie parte din achizitia spatiului, astfel incat efortul financiar al fondatorilor sa fie mai mic (ma gandesc la achizitionarea terenului de catre fondatori, iar cladirea sa fie achitata prin aceste fonduri)?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Holda Finance , Consultant credite si finantari 15:49, 25 Mai 2010
Aveti destule detalii aici: www.avocatnet.ro/content/for...

Cu adaugirea ca solutia prezentata acolo (ajutor de minimis) este aplicabila numai pentru dotare si deci cladirea se va realiza numai din aportul dvs.
Multumesc.

Bun, despre minimis cunosc destul de multe ca si procedura, insa in cadrul dotarilor se pot include si finisaje la cladire? Pentru ca inteleg ca sunt eligibile cheltuielile cu dotarile, inseamna ca sunt eligibile orice cheltuieli privind amenajarea (spatiu de joaca, mobilier, dotarea cu jucarii si aparatura specifica)
Achizitii de mijloace fixe, conform definitiei legale a mijloacelor fixe.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decontare investitii cmi ileana madalina ileana madalina Bune seara! Situatia este urmatoarea: in cazul cabinetelor medicale individuale intai se amenajeaza spatiul si apoi se obtin aprobarile necesare, inclusiv CIF ... (vezi toată discuția)
Fonduri u.e. - covrigarie Aleex123 Aleex123 Buna seara , am citit ceva despre aceste fonduri europene si se zice ceva si despre un CREDIT ..... in cazul meu daca sunt student ... am 24 de ani ... nu am ... (vezi toată discuția)
Achizitii de mijloace fixe (masini,aparatura birotica)in institutii publice in 2010 katalyna73 katalyna73 se pot achizitiona in institutii publice( ex:primarii )masini, aparatura birotica,programe???care este legea sau ordinul? (vezi toată discuția)