avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1287 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... nu am avocat si sunt parte, intr-un proces de ...
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

nu am avocat si sunt parte, intr-un proces de partaj.....

ce e de facut? stiu ca am dreptul unui avocat din oficiu.
De ce acte am nevoie sa le anexez la cererea catre judecatorie, si ce ar trebui sa contina aceasta cerere?Cum ar trebui intocmita?
Cel mai recent răspuns: dana13 , utilizator 12:08, 22 Octombrie 2011
Contrar celor mentionate mai sus, eu va recomand sa promovati o cerere pentru a beneficia de ajutor public judiciar in sensul asistentei juridice gratuite. Orice avocat, care isi respecta profesia, va depune toate diligentele pentru a va apara cauza. Si asa ar trebui sa fie...
Nu doresc sa deranjez pe nimeni, insa conform deontologiei profesionale ar trebui sa ne respectam profesia.......
Cu stima, Av. Tonica Daniela
Parerea mea este ca ar trebui sa isi angajeze avocat.
In procesul de partaj se audiaza martori trebuie interogatoriu,etc.
Nu cred ca avocatul care i-ar acorda asistenta juridica gratuita ar avea timp sa asculte o poveste lunga...

avocat Claudiu Lascoschi
va multumesc tuturor pentru raspunsuri!
Felicitari doamnei av. Tonica Daniela pentru frumosul raspuns.
Jr. Daniela Lazar
A scris frumos dar in practica lucrurile nu se prezinta asa...
Teoria ca teoria dar practica ne omoara...
De aceea, cine isi permite sa isi angajeze avocat trebuie sa faca acest lucru...pentru ca calitatea prestatiei este diferita in primul rand datorita timpului acordat pregatirii apararii...
Sigur ca, in cazul unui proces de divort nu prea ar fi probleme si ar fi recomandabil sa ceara asistenta gratuita.In alte procese nu este recomandabil dupa parerea mea.
Adica poti sa nu dai bani la avocat dar sa pierzi bani insutit:hm:...

avocat Claudiu Lascoschi

Alte discuții în legătură

Notice avocat uk MihaiAndy MihaiAndy Buna ziua ...in urma cu 4Luni am mers la un avocat din Uk Din pacate nu prea ...profesional si lipsa de experienta in fine.....dar in data de 15-04-2018am ... (vezi toată discuția)
Cum se gasesc cazuri si clienti ca avocat? Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Stateam si ma gandeam... chiar daca as fi cel mai tare avocat, as sti foarte bine meseria asta pana la urma cum as putea munci daca nu as avea ... (vezi toată discuția)
Incepere stagiatura deya deya in cat timp de la promovarea examenului de admitere in barou trebuie sa incepi stagiatura?? (vezi toată discuția)