avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 158 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... despagubire rca
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

despagubire rca

Am inregistrat dosarul de dauna pe rca la o societate de asigurari acum 3 saptamani, dar nici pana astazi nu a inceput reparatia lui la service, pe motiv ca nu au piese.Cum pot proceda pentru a urgenta reparatia autoturismului, ce pot face in acest sens?.Cei de la firma de asigurari sunt foarte dificili, nici nu stau la vorba.+
Mentionez ca este un service cu care firma de asigurari are incheiata comventie,acestia spun ca nu ei fac comanda la piese ci asigurarile.
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 15:36, 25 Mai 2010
Momentan nu cred că puteţi face nimic. Ar fi posibil o solicitare de daune dar numia într-un proces. Cereţi la asigurător să vă pună la dispoziţie un autoturism până la efectuarea reparaţiei dacă ei nu urgentează sau nu iau nicio măsură. Oricum pentru ei nu contează timpul nostru dar mai ales distrugerea neuronilor noştri.
Singura modalitate de a urgenta repararea este sa faceti o reclamatie la CSA, in care sa prezentati lucrurile asa cum le-ati prezentat aici. Atata timp cat ati mers la reparatorul agreiat de ei , nu au motive sa va intarzie. Nu avem in tara societati de asigurare care sa va puna la dispozitie alt autoturism pana la repararea celui accidentat. Mergeti si spuneti-le ca veti deschide si actiune in instanta pt. tergiversare si apoi trimiteti in prima faza reclamatie la CSA.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubire daune la euroins (fostul asitrans) m_3 m_3 Buna ziua. Iata si problema mea: acum doua saptamani mi-a fost lovit autoturismul parcat regulamentar de catre o persoana care are RCA-ul la Euroins, fostul ... (vezi toată discuția)
Recuperare prejudiciu, dauna accident fara victime ,rca valabil,refuz comunicare oferta de despagubire gutermsergiu gutermsergiu Buna ziua sunt pagubit,proprietar auto implicat in accident ,masina mea fiind condusa de fiul meu. Politia a intocmit PV de contraventie ,a stabilit ... (vezi toată discuția)
Dauna asigurari - piese de origine Rumburak Rumburak Deschid un subiect, poate nediscutat pana acum dar sigur interesant pentru multi. Situatia urmatoare: O masina fara accident pana in prezent, cu toate ... (vezi toată discuția)