avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Proces verbal ridicare auto gresit
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Proces verbal ridicare auto gresit

Buna ziua,
Sunt si eu castigatorul unei excursii pentru recuperarea masinii la sediul SC Ilcor Auto SRL sector 6.
Dupa ce am ajuns si la politie, unde mi s-a intocmit un proces verbal cu ceva greseli, m-am hotarat sa contest p-v si sanctiunile primite.
Pe scurt, mi-a fost intocmit un p-v in care la locul faptei nu este mentionat orasul, sectorul, doar numele a doua strazi Brasov-Lunca Florilor, de mentionat ca prima se afla in sectorul 6 si a doua in sectorul 2 :O si nu se intersecteaza niciodata, deasemeni in p-v nu exista martor, nu este mentionat ca au fost folosite mijloace tehnice omologate si nici nu apare mentionata masura tehnico-administrativa de ridicare a autoturismului( conform p-v anexa 1d), iar data incheierii p-v este ulterioare datei ridicarii masinii.
Credeti ca am suficiente motive sa fac o plangare contraventionala cu sorti de izbanda?
Multumesc
Eu nu cunosc Bucurestiul, insa daca situatie este cea pe care ati descris-o aveti sanse bune sa castigati in cazul in care veti formula o plangere contraventionala. Bafta!
Vedeti aici o contestatie care a fost admisa, motivele sunt explicate foarte pe larg in atasament: [ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces verbal politie completat la alta data - posibilitate anulare intraveno intraveno Salut,am si o problema legata de PV Mie mi`a fost ridicata masina de la romana pe 24.07 in parcarea de la otv..au facut aia trecere chiar inainte cu cateva ... (vezi toată discuția)
Proces verbal de ridicare auto anulat de instanta. cum recuperez amenda platita si cum recuperez taxa de ridicare auto? 2680512521612 2680512521612 Mi-a fost admisa in instanta plangerea contraventionala impotriva PV de constatare a autoturismului parcat neregulamentar si ridicat de firma de ridicari auto, ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa ridicare masina ariana26 ariana26 In urma unui proces de plangere contraventionala impotriva politiei si a firmei de ridicari auto ILCOR am obtinut ca solutionare anularea procesului verbal ... (vezi toată discuția)