As dori informatii referitoare la fisa postului si anume?
Care lege/articol reglementeaza prevederile une fisi a postului?
Este obligatorie oricarui angajat?
Ce date trebuie sa fie incluse in fisa postului?
Datele personale ale angajatului sunt obligatorii?
Angajatorul poate prezenta o fisa a postului si posterior semnarii CIM?
Ce se intampla daca nu sunt de acord cu fisa postului sau daca constat ca au fost nereguli in ea?
In ce conditii angajatorul ma poate obliga sa desfasor alte activitati in afara fisei postului?
Fisa postului trebuie visata de ITM?
Daca exista vreun text de lege care sa reglementeze continutul obligatoriu al fisei postului fiti sigur/a ca l-as fi postat .. prin urmare , cine stie sa citeasca un raspuns putea sa-si dea seama ca din postarile deja facute nu exista niciun act normativ care sa reglementeze asa ceva....
Am citit peste 10 pagini generate de cautarea cuvintelor cheie "fisa postului" si nu am ajuns decat la concluzia ca legiuitorul, in loc sa clarifice notiunile, mai mult le-a incurcat.
Codul muncii obliga angajatorul sa aduca la cunostinta angajatului fisa postului adica o notiune care nu a fost reglementata in niciun fel de legislatia romaneasca.
Aceasta fisa face parte din CIM insa poate fi modificata unilateral de angajator care, pe cale de consecinta, modifica oricand unilateral CIM.
Ma rog, sunt multe de spus si in lipsa unei baze nu putem rezolva absolut nimic.
Asa este ... modificarea fisei postului nu inseamna modificarea unilaterala a c.i.m. .. de fapt, angajatorul modifica doar atributiile acelui post ... aici este un mare vid legislatv ... neavand o baza legala cu privire ce trebuie sa faca o persoana incadrata pe un anumit post , nu putem decat sa luam la cunostinta sub rezerva legalitati acelor atributii stabilite de catre angajator si care nu au nicio legatura cu postul ocupat ...
Fisa postului
andianamo
Buna ziua, as dori sa stiu daca in calitate de director o persoana poate trece in fisa postului unui angajat atributii noi , avand in vedere ca acesta are ... (vezi toată discuția)