Salut,
M-am tot uitat prin categorii spre a ma decide unde sa postez un astfel de mesaj, si asta este singura care pare sa fie cat de cat ok cu ce vreau eu sa intreb.
Lucrez la o firma de software, si vrem sa dezvoltam o aplicatie speciala pentru a usura munca avocatilor &co din Romania. Avand in vedere ca vreau ca aplicatia sa fie asa cum o doriti voi, mi s-a parut normal ca inainte de a incepe dezvoltarea ei sa intreb cum ar putea o aplicatie software sa ajute avocatii din Romania.
O sa descriu criteriile de la care va pleca dezvoltarea.
1. Aplicatie web - Nu veti avea de instalat nimic, deoarece aplicatia va functiona direct din browserul web, fiind necesara doar o conexiune la internet.
2. Aplicatia ar putea fi accesata de oriunde, oricand, de la orice calculator conectat la internet.
3. Aplicatia v-ar ajuta sa gestionati usor clientii dumneavoastra, incluzand parte de facturare, dosare (fiecare dosar cu cele necesare), calendar / agenda, note despre clienti etc.
Firma web dev
Doger
Buna ziua.
Doresc sa deschid o firma cu 2 patroni si fara angajati prin care sa gestionez contracte cu alte firme pentru servicii de web development si ... (vezi toată discuția)