avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 379 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu de crestere a copilului ( revenire )
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu de crestere a copilului ( revenire )

Dupa concediul de 2 ani pentru cresterea copilului,este obligatoriu sa se faca reangajarea? Precizez ca nu mai putem sa sustinem alti angajati., din cauza diminuarii activitatii.Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 13:52, 27 Mai 2010
1. Dupa ce vine din CCC pana la 2 ani o salariata nu poate fi concediata timp de 6 luni pe motiv de necorespundere profesionala (6 luni = perioada de readaptare).
2. Poate fi insa concediata pentru alte motive, cu respectarea legii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj dupa concediu de crestere a copilului? molly27 molly27 Buna, Firma se afla intr-o situatie,in care este nevoit sa reduca personalul,deja a trimis cateva angajati in somaj,cu art.65(1) din C.M. Este posibil ... (vezi toată discuția)
Obligativitate angajator de a reincadra pe aceiasi functia la revenirea din cic? ContSters68307 ContSters68307 Buna, Este angajatorul obligat,dpdv legal, sa reincadreze salariata revenita din CIC pe acelasi post sau doar sa o reincadreze si sa o evalueze dupa ... (vezi toată discuția)
Reintorcerea la servici dupa concediu de crestere a copilului florybalan florybalan buna seara, sotul meu a intrat in cic pe 28 septembrie 2009 pe 3 februarie 2011 fetita noastra face 2 ani. sotul ocupa inainte postul de sef receptie la un ... (vezi toată discuția)