avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1838 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract colaborare????
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract colaborare????

buna ziua. se poate incheia un contract de colaborare/contract civil de prestari servicii, retroactiv????intre un cabinet medical si un asistent medical????
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:27, 28 Mai 2010
Da, este posibil acest lucru ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract retroactiv whiteman whiteman Lucrez de aproape un an la o firma fara carte de munca sau contact. Am nevoie sa demonstrez intr-un fel sau altul ca in aceasta perioada am lucrat si nu am ... (vezi toată discuția)
Stomatolog înființare pfa/pfi, contract de colaborare Mells Mells Bună ziua! Sunt medic stomatolog proaspăt absolvent și doresc să realizez un contract de colaborare cu un cabinet, însă pentru acest lucru trebuie să ... (vezi toată discuția)
Pfi -medic , contract de colaborare. AC AC Buna ziua! Am rascolit netul in cautarea unui raspuns, pe care evident nu l-am gasit si atunci am apelat la acest forum. Problema mea se refera la un PFI ... (vezi toată discuția)