avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 191 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general inregistrare factura
Discuție deschisă în Contabilitate în general

inregistrare factura

O firma neplatitoare de TVA care inregistreaza venituri zilnice din vanzari marfa si venituri dion servicii prestate a emis pe parcursul mai multor zile unei persoane bonuri de la casa de marcat pt. diverse produse cumparate iar la sfarsitul lunii persoana respectiva a venit cu bonurile de la casa de marcat la firma respectiva sa spuna ca doreste o factura pt ele.
Firma respectiva i-a emis factura .......dar ma poate ajuta cineva sa-mi spuna cum o pot inregistra in contabilitate?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: iulia53 , utilizator 09:57, 31 Mai 2010
Vi s-a raspuns la intrebarea dumneavoastra !
V-as ruga sa nu mai puneti aceeasi intrebare de doua sau mai multe ori !
normal...in data cind e emisa,.nu?
In aceea zi aveti si un "z" cu o suma....diminuati suma cu valoarea facturi care a-ti emis-o,ca sa evitati inregistrarea dubla..
411=%707,4427 cu val facturi .
Si la fel si cu suma ramasa din raportul de casa din ziua respectiva..
succes..:D
dar eu am bonuri de casa pe mai multe zile cumulate pe factura respectiva......iar in ziua cand am emis factura pe "z"-ul final nu am suma asa mare ca sa imi cuprinda factura respectiva.....cum sa procedez? multumesc si scuze pt deranj
factura este "justificarea" bonurilor fiscale, pentru a putea fi inregistrate in contabilitate de cumparator.Dvs. ,care emiteti factura nu va inregistrati in contabilitate si cu factura, ci doar cu iesirile zilnice de la casa de marcat, prin monetarele intocmite.
da..asta ar fi varianta de inregistrare..mai ales ca nu aveti "z" atit de mare ,omiteti factura si inregistrat cum a spus d-na soficu cristina

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare factura fiscala ContSters138151 ContSters138151 O firma neplatitoare de TVA care inregistreaza venituri zilnice din vanzari marfa si venituri dion servicii prestate a emis pe parcursul mai multor zile unei ... (vezi toată discuția)
Caut o solutie la o problema de fiscalitate mirelaisofia mirelaisofia Buna ziua, cum pot inregistra cat mai corect facturile de vanzari care sunt incasate in numerar prin bonuri fiscale,si deci prin casa dar sunt incasari care ... (vezi toată discuția)
Contari bonuri fiscale mamon mamon Buna ziua!Va rog sa-mi spuneti cum este corect sa inregistrez in contabilitate urmatoarele: Am deschis pct de lucru,prestare servicii(masaj),am achizitionat ... (vezi toată discuția)