avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1444 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... actiuni
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

actiuni

detin actiuni la sc.nectar.sa Pascani. Fabrica nu mai este acum.Actiunile le am prin programul din 1996 cu actiuni in masa.....
pot valorifica aceste actiuni undeva? sau pot sa arunc actiunile?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Denisa Stanca , Avocat 16:38, 3 Iunie 2010
Daca mai exista societatea interesati-va direct acolo despre posibilitatile pe care le aveti de valorificare a actiunilor!
Pentru inceput mergeti la ORC si solicitati informatii cu privire la societate. Daca societatea mai exista sau a fost radiata si daca mai exista unde are sediul social si daca au sedii secundare.
Gasiti aiti cateva informatii
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Valorificare certificat actionar sicomed florinl67 florinl67 Detin un certificat de actionar eliberat in 1996 pentru fosta SICOMED Bucuresti (actuala Zentiva), echivalentul a 222 actiuni. As dori sa stiu daca si cum pot ... (vezi toată discuția)
Am un numar de 764 actiuni la rolast pitesti Florina S B Florina S B Am un numar de 764 actiuni la rolast pitesti, detinute din 1996. Mai au valoare? Daca au, care este valoarea lor? (vezi toată discuția)
Certificat de actionar aliceee aliceee Am un certificat de actionar la SIF Muntenia din 1996 care a apartinut tatalui meu, care a decedat in urma cu 15 ani. Pe cretificat scrie ca este detinatorul ... (vezi toată discuția)