avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Valorificare certificat actionar Sicomed
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Valorificare certificat actionar Sicomed

Detin un certificat de actionar eliberat in 1996 pentru fosta SICOMED Bucuresti (actuala Zentiva), echivalentul a 222 actiuni. As dori sa stiu daca si cum pot valorifica aceste actiuni.
Cel mai recent răspuns: florinl67 , utilizator 20:04, 7 August 2018
Gasiti aici informatii despre Depozitarul central de actiuni prin care puteti sa valorificati actiunile detinute: [ link extern ]
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mai au certificatele de actionar la sicomed vreo valoare? andamichaels@hotmail.com andamichaels@hotmail.com Mai au certificatele de actionar la SICOMED SCOASE IN 1996 vreo valoare? Matusa mea a descoperit citeva dupa moartea sotului Ei si nu stie Daca sa le arunce ... (vezi toată discuția)
Vanzare certificat de actionar iry1 iry1 Buna ziua, Detin un nr. de 217 actiuni (care au fost dobandite in urma alocarii prin schimbarea unui cupon nominativ de privatizare), la societatea ... (vezi toată discuția)
Certificat de actionar dan_petrescu_68 dan_petrescu_68 cand a fost marea privatizare am obtinut un nr. de certificate la sicomed s,a,.dupa un timp am primit o scrisoare unde mi se facea o oferta de rascumparare ... (vezi toată discuția)