avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... pierdut certificat de nastere. cum obtin unul nou?
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

pierdut certificat de nastere. cum obtin unul nou?

Buna ziua,
Mi-am pierdut certificatul de nastere. Deoarece sunt mai mult in strinatate, am rugat-o pe mama sa depuna o cerere in numele meu ( pe baza buletinului ei si a unei copii dupa buletinul meu) pentru a mi se elibera un alt exemplar, deoarece am nevoie urgent de ac act. A fost refuzata.
Chiar nu se poate si fara procura notariala?
Dar, daca angajez un avocat?
Cum ma invatati sa procedez?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ellla_ , utilizator 15:47, 31 Mai 2010
De la serviciul de stare civila vi se elibereaza
un extras de pe actul de nastere.
Trebuie sa-i trmniteti procura mamei dvs
ca sa-i eliebreze acest act.
Duplicatul certificatului de nastere se elibereaza personal la serviciul de stare civila ori persoanei imputernicite printr-o procura notariala pentru a depune cererea si a ridica certificatul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare certificat de nastere carmenchi carmenchi cum pot obtine certificatul de nastere a unei persoane aflata in strainatate. de ce documente am nevoie. vechiul certificat fiind pierdut. (vezi toată discuția)
Pierdut certificat nastere si de casatorie rmarius rmarius BUNA ZIUA ! Am pierdut certificatul de nastere , si certificatul de casatorie . Ce pasi trebuiesc urmati pentru obtinerea duplicatelor? Va multumesc f. ... (vezi toată discuția)
Certificat de nastere pierdut ionut_negoita89 ionut_negoita89 Am o nepoata care si-a pierdut certificatul de nastere.Ea s-a nascut in Campina jud Prahova ,iar dupa cativa ani s-a mutat cu domiciliul stabil in Husi judetul ... (vezi toată discuția)