avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1208 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Am anuntat ca sunt insarcinata si mi-au spus ca vor ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Am anuntat ca sunt insarcinata si mi-au spus ca vor face restructurari

Buna ziua poate ma ajuta cineva cu niste sfaturi in legatura cu problema care o am.Sunt angajata la o firma luata in franciza iar sefii sunt in Bucuresti cei care m -au angajat sunt din Constanta de curand am aflat ca sunt insarcinata si am facut cerere in care ii instiintez de starea mea am si o scrisoare medicala de la doctora pe care urma sa le trimt la Bucuresti ca acolo este firma propriu zisa. Astazi a venit seful meu care m-a angajat si l-am anuntat ca sunt insarcinata si mi-a spus ca vor sa faca restrucuturari si ca nu trebuie sa mai trimit nimic la Bucuresti mai exact ca ma dau afara #-o:O Problema este ca atunci cand am semnat contractul de munca am semnat si demisia ca asa ne-a pus pe toti #-ochiar daca am semnat-o si trimit actele la Bucuresti ei ma pot da afara?Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:30, 1 Iunie 2010
Daca ati semnat si demisia chiar daca veti transmite la Bucuresti, vor putea sa va ”concedieze” fara nici macar de a benefcia de somaj.
Nu prea vaeti sanse nici de a ramane angajata nici sa beneficiati de indemnizatia de somaj.
din moment ce a ti anuntat angajatorul ca sinteti insarcinata nu vi se poate desface CIM. demisia fiind un act retractabil... mai ramine de vazut. in cazul in care se folosesc de aceasta luati legatura cu un avocat.
Daca ati semnat demisia , va pot inceta c.i.m. ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce fac daca am semnat demisia lylyka lylyka Buna ziua ! Am si eu o nelamurire cu privire la ce mi s-a intamplat. Lucrez la o firma din octombrie 2009 si contract individual de munca mi s-a facut abia ... (vezi toată discuția)
Somaj daca esti insarcinata? grecescu_andreea grecescu_andreea Buna seara!Sunt angajata unei firme in data de 16.10.2008 pe postul de economist la jumatate de norma.De curand am aflat ca sunt insarcinata in 3 luni ... (vezi toată discuția)
Concediere femeie insarcinata deea_sav deea_sav buna ziua, am si eu nevoie de un sfat. M-am angajat acum doua luni, insarcinata fiind, la o firma cu contract pe perioada determinata de 2 luni, pe 3 ... (vezi toată discuția)