avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... inmatriculare masina noua 2010
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

inmatriculare masina noua 2010

Buna ziua.
Am o nelămurire legată de taxa de prima înmatriculare . Întrebarea este:
Care sunt şansele de recuperare a taxei auto în instanţă pentru o maşina nouă produsă pe teritoriul României îndeplinind normele de poluare EURO 4 și capacitate cilindrică sub 2000 cm^3?
Mentionez că maşina este model DACIA LOGAN, motorizare 1.6 MPI, capacitate cilindrică 1598 cm^3 şi emisii de CO2 de 172 g/km.
Mulţumesc anticipat.
Buna ziua,
Spuneti-mi va rog , data chitantei de plata a taxei de poluare la Finante, ma ocup cu astfel de actiuni si de aceea va consiliez.
chitanta inca nu a fost platita. trebuie sa ajunga mai intai cartea de identitate a masinii si apoi sa platim aceasta taxa.
Pai atunci incercati inmatricularea fara plata taxei auto,doar asa aveti sanse 50%.
Daca platiti acum taxa nu prea aveti sanse de recuperarare.
De unde sunteti?
Buna ziua,
am achizitionat in luna februarie o masina in leasing, taxa de poluare fiind de 1500 EUR +TVA. Imi puteti spune daca voi putea recupera aceasta suma?

Va multumesc!
Data exacta sa-mi comunicati!

Alte discuții în legătură

Taxa auto de prima inmatriculare,este legal perceputa sau nu ? GEO GEO GEO GEO GEO GEO buna ziua, taxa auto de prima inmatriculare are temei legal sau nu? cunosc un avocat care se ocupa printre altele cu actiuni in instanta ,pentru clienti ... (vezi toată discuția)
Oug 117/2009 – masuri privind taxa de poluare auto Rady Consult Rady Consult Pe scurt. Am o masina noua (productie 2009), cumparata din Romania de la o reprezentanta, in decembrie 2009, pe care am inmatriculat-o pentru prima data in ... (vezi toată discuția)
Raspuns fisc le cererea de restituire a taxei.. lucian_2010 lucian_2010 dupa ce in urma cu o luna am depus o cerere pentru restituirea taxei la Trezorerie,insotita de o copie a chitantei taxei platite,acum am primit un raspuns ... (vezi toată discuția)