avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 178 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... plingere, fundatie ,patrimoniu cultural
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

plingere, fundatie ,patrimoniu cultural

o fundatie cu ob, de activitate patrimoniu cultural pretinde ca in ultimii ani s-au distrus citiva arbori din jurul unui castel de patrimoniu. parcul rspectiv este in administrarea unui ocol silvic, care n-a fost in prealabil anuntat de intrarea acestui parc in patrimoniul cultural, Credeti ca se face vinovat ocolul silvic de distrugere de patrimoniu? prin taierea unor arborilor care erau in stare de debilitare.?
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 17:32, 6 Iunie 2010
Societatea respectiva,daca poate produce si doevzi in acest sens,cred ca poate face plangerea adresata Directiei de patrimoniu din cadrul ministerului/departamentului responsabil.
ma scuzati dar n-am inteles rsp. credeti ca fundatia respectiva poate avea cistig de cauza chiar daca la nivel de Directie silvica nu s-a stiut nimic de faptul ca aceasta padure este in patrimoniu cultural? oare cine trebuia sa stie sau sa anunte ocolul silvic care ar fi cerut a[probarea departamentului [ ceva cu patrimoniu],pentru taierea copacilor debiliitati.,. cum se poate apara ocolul silvic? multumesc
Nu ma refeream la Directia silvica si nici la "sorti de izbanda" ai sesizarii ,care nu pot fi previzionati,daca nu este cunoscut tot materialul,ma refeream la departamentele competente din Ministerul Educatiei si Culturii care ar trebui sesizate,producandu-se si dovezi in sustinerea celor relatate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare cumparare padure Hamarsold100 Hamarsold100 Eu am o padure de 100 de ha, are in jur de 30000 de mc de lemn, pretul metrului cub de lemn este de 200-450 de lei, deci padurea mea ar fcae minim 6000000 de ... (vezi toată discuția)
Cine are calitate procesuala pasiva in speta de mai jos? Dulcina Dulcina Buna ziua, Supun atentiei d-voastra urmatoarele: Doresc sa actionez in judecata o societate de stat subordonata unui anumit minister. Din cauza acestei ... (vezi toată discuția)