avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 220 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... revenire ccc
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

revenire ccc

Cand trebuie sa depun cererea pentru revenire din ccc, daca pe data de 15 iulie coplilul meu indeplineste 2 ani.
Exista cerere tip? sau cum formulez cererea (temei legal. etc.)
Cel mai recent răspuns: corina72 , utilizator 20:53, 3 Iunie 2010
1. Cu 2-3 zile inainte faceti o cerere catre angajator prin care solicitati incetarea suspendarii contractului individual de munca (CIM) si reluarea activitatii in baza aceluiasi CIM, incepand cu data de 16.07.2010.
2. La ce anume vreti temei legal? La intocmirea cererii? Nu este o cerere tipizata, o scrieti dvs. asa cum am spus la pct.1.
multumesc mult !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca lyly64 lyly64 Buna ziua, Ce documente trebuie sa-mi intocmeasca angajoatorul daca revin la lucru cand coplilul implineste 1 an? (vezi toată discuția)
Revenire din concediu crestere copil inaintea implinirii copilului a varstei de 2 ani ServiciulmaltezTimisoara ServiciulmaltezTimisoara Va rog sa ma ajutati cu rezolvarea unei probleme cu care ma confrunt. Directorul executiv al asociatiei este in concediul pt cresterea copilului pana in data ... (vezi toată discuția)
Ref reincadrare dupa cic thea74 thea74 Buna ziua am rugamintea de a mi se raspunde si mie la urmatoarea situatie: pe data de 16.07.2008 am nascut un baietel, contractul de munca mi a fost ... (vezi toată discuția)