avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 988 soluții astăzi

Când cotele de TVA se schimbă peste noapte... cum supraviețuim fără să greșim? Sesiune aplicată alături de Delia CataramăVezi agenda și participă →

Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Firme de recuperare creante pe plan international
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Firme de recuperare creante pe plan international

Buna ziua
Ma poate ajuta cineva cu o idee sau sfat referitor la gasirea unei companii de recuperari creante de la o companie din afara tarii. Am avut relatii de afaceri cu o companie greceasca si acum cand facturile au ajuns la scadenta nu mai sunt de gasit!!!!!!Un fleac....m-au ciuruit!!!!!!!
Cel mai recent răspuns: criss consult , Consilier juridic 13:52, 12 Iunie 2010
~ Conținut șters la cerere ~
Nu o sa va puteti recupera creantele niciodata.....spun din proprie experienta
Ati gasit firma de recuperari creante? trimiteti un raspuns poate va putem ajuta. mailul meu este craciun76@yahoo.com

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare debit extern .. Cozmin.c23 Cozmin.c23 Buna seara , Am efectuat un transport pentru o companie de transport din Polonia , mentionez ca societatea nu a platit inca factura , aceasta fiind ... (vezi toată discuția)
Am de recuperat creante de 200.000 ron de la o societate ContSters101393 ContSters101393 Am de recuperat creante de 200.000 ron de la o societate care sta foarte bine din punct de vedere financiar , avind posibilitatea de plata.Care sunt pasii care ... (vezi toată discuția)
Examenul pentru obþinerea certificatului de traducator - domeniu/specialitate Anikadnb Anikadnb Buna ziua, m-am interesant pe site-ul Cppc cum pot intra in posesia unui certificat de traducator si dat fiind ca aici s-a mai dezbatut acest subect intr-o ... (vezi toată discuția)