avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 648 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA tva achizitie intracomunitara marfa accizabila
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

tva achizitie intracomunitara marfa accizabila

acte necesare pentru obtinerea autorizatiilor pentru a putea face achizitii intracomunitare motorina, se mai deschide antrepozit fiscal de depozitare, la vama trebuie sa am regim suspensiv etc...
Cel mai recent răspuns: Elena TOCU , Avocat 23:03, 3 Iunie 2010
pentru a efectua achizitii intracomunitare in regim suspensiv de accize, trebuie sa detineti autorizatie de antrepozit fiscal, emisa de autoritatea fiscala competenta.
Dosarul se depune la Directia Judeteana pt Accize si Operatiuni Vamale din teritoriu, dupa care acesta se va inainta catre Comisie, aceasta fiind in cadrul Ministerului de finante.
Dar, daca va intra in vigoare Ordonanta de urgenta, privind masurile pt. combaterea evaziunii fiscale, conform acesteaia nu vor mai functiona pe teritoriul Romaniei nici un antrepozit fiscal de depozitare produse energetice.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Locul de import art.206ind.30 cod fiscal sabinna sabinna Un expeditor inregistat cumpara un produs ( importa) de la un antrepozitar vamal. conform Cod fiscal \"locul de import\" este locul unde se afla produsul in ... (vezi toată discuția)
" detinere" de produse accizabile in regim suspensiv sabinna sabinna Va rog sa ma ajutati si pe mine in clarificarea unor notiuni. Potrivit codului fiscal se interzice detinerea de produse accizabile in afara antrepozitului ... (vezi toată discuția)
Autorizatie antrepozit fiscal simonaciubota simonaciubota BUNA ZIUA, Lucrez la societate ca are ca obiect productia de biodiesel, conducerea doreste sa obtin o aotorizatie de antrepozit fiscal pentru depozitare ... (vezi toată discuția)