avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Cerere de oferta
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Cerere de oferta

Buna ziuaO instituie publica (comuna) doreste sa achizitioneze lucrari de extindere a retelei de utilitati publice. Poate participa la procedura o societate comerciala cu capital majoritar al comunei?Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Darjoanca Carmen , Consilier juridic 15:49, 9 Iunie 2010
atata timp cat sunt respectate principiile aflate la baza OUG 34/2006 , nimeni nu poate fi restrictionat sa participe la o procedura de achizitie publica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract cu scoli bokordani bokordani Buna ziua, Sunt o persoana fizica si doresc sa ofer, impreuna cu un prieten care este de asemenea persoana fizica, contracost binenteles, unei scoli un site. ... (vezi toată discuția)
Achizitii materiale de constructii ana2000 ana2000 Buna ziua, Referitor la procurarea materialelor de constructii necesare pentru activitatea de constructii, in cadrul unei societati comerciale pe actiuni, a ... (vezi toată discuția)
Ordonanta 34/2006 geopop3 geopop3 Societatea la care lucrez detine un contract de prestari servicii cu o autoritate contractanta, in contract se prevede faptul ca putem subcontracta in aceleasi ... (vezi toată discuția)