avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 571 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pot dovedi legii k e nebuna??
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pot dovedi legii k e nebuna??

buna seara!eu locuiesc impreuna cu soacra mea care sufera de depresii si ia pastile pentru asa ceva .la un moment dat incepe sa ne minta sa inventeze tot felu de lucruri numai sa ma faca sa ma cert cu sotul.la un moment dat m-am gandit si la divort din cauza acestor probleme dar este o problema.eu momentan nu am nici un venit si am un sugar de 2 luni .exista posibilitatea sa imi ia fata daca eu dovedesc ca CU ajutorul parintilor mei voi avea grija de ea???????imi este foarte teama ca legea sa imi ia fata si sa creasca in preajma soacrei :((:((:((
Cel mai recent răspuns: loricica79 , utilizator 16:08, 7 Iunie 2010
silvia p a scris:


Baietii isi divinizeaza mamele ....



Si cand devin barbati (daca devin!) ar trebui sa isi divinizeze sotiile...
copilul trebuie crescut de mama.
daca soacra este bolnava, va mutati cu chirie. in casa ei face ce vrea
Nu are importanta ce vrea soacra. Important este ce vreti dv.
Daca dv. doriti sa divortati si sa plecati din acel loc impreuna cu copilul, asa sa faceti. Daca sotul dv. nu este un Barbat adevarat care sa-si respecte familia sa si sa-si asculte sotia, atunci puteti pleca fara remuscari si creati copilului dv. un alt mediu propice si sanatos in care sa se dezvolte.
Angajati un avocat care sa va apere cat mai bine drepturile dv.
Fata de varsta copilului, 2 luni, nici nu se pune problema incredintarii acestuia la tata, acum cand are nevoie atata de mama...
Succes! ;)
Buna seara DanDaniel,dvs.din care categorie de barbati faceti parte????
Aveti dreptate partial.:D
Buna seara Mikiank,banuiesc ca sunteti f.tineri si la aceasta virsta dorim mai multa atentie de la partenerul de viata,dar nu intotdeauna o primim.[ Sfatul !!!! meu ] este sa ai o discutie amiabila cu sotul tau despre situatia voastra familiala la modul cel mai calm si prietenesc ( fara acuze la adresa soacrei )chiar daca-ti musti buzele....este foarte important acest lucru.Asteapta 2-3 saptamini sa-i vezi reactia,dar in aceasta perioada nu-ti ataca sotul si soacra.Abia dupa aceasta perioada te poti hotari ce ai de facut.
Poartate cit poti de frumos.
Cel mai important este... sa nu ai ce-ti reprosa in VIITOR.
SALVEAZA-TI CASNICIA daca se poate de dragul FETITEI.:luck::vishenka:

Alte discuții în legătură

Divort si soacra irisg irisg Sunt in plin divort cu sotul meu si avem doi copii minori. Pana ce nu am intenat divort sotului totul a fost ok intre copii si mine. Soacra fiind cea care avea ... (vezi toată discuția)
Custodie tata ContSters118682 ContSters118682 Buna ziua La sfarsitul lunii august voi naste un copil in afara casatoriei. Tatal vrea sa-l recunoasca din secunda in care-l nasc dar doar pentru a-l putea ... (vezi toată discuția)
Certificat nastere copil in lipsa tatalui Popescu100 Popescu100 Buna ziua, sunt casatorita legitim dar nu mai stau impreuna cu sotul meu de ceva vreme, sapamana trecuta am nascut iar sotul meu nu doreste sa dea buletinul ... (vezi toată discuția)