Proba cu martori am solicitat inca de la primul termen de incepere a procesului de partaj iar pe parcursul judecarii cauzei am reinnoit solicitarea probei cu martori si de fiecare data s-a respins chiar si dupa ce am depus nota de probe- teza probatorie , prelungire de probatoriu. Proba cu martor este esentiala pentru ca sunt aspecte neclarificate iar judecatorul nici nu a vrut sa ia in discutie ceea ce am scris in cereri, memoriu si precizari. A respins admiterea probei cu martor fara sa asculte motivele solicitarii acesteia.
Si evident ca am depus cerere de recuzare iar judecatorul dupa ce am depus cererea a dat termen de judecata.
E corect asa?
Ce articol de lege prevede faptul ca daca s-a depus cerere de recuzare nu trebuie sa se dea termen in procesul de partaj?
Cu stima
La nici o sedinta de judecata unde am asistat nu s-a dat termen cand s-a recuzat un judecator. Pt ca nu are logica, deoarece in caz de admitere, se face iar repartizare aleatorie si se da un termen nou-nout.
Art. este din Codul de procedura civila, 31 alin. (3) "in cursul judecarii cererii de recuzare nu se va face nici un act de procedura".
Aceasta este solutia scrisa pe site-ul justitie la dosar :" S-a formulat cerere de recuzare a preşedintelui completului iniţial învestit cu soluţionarea cauzei. Amână judecarea cauzei la data de ......2011, ora 08.30.
Pot mentiona in sesizare la csm acest fapt?
Cu stima
Deci nu a dat presedintele completului termen in sedinta de judecata?
Atunci inseamna ca s-a judecat recuzarea. Daca apare pe portal acelasi complet inseamna ca s-a respins, din pacate.
Termenul de judecata a fost ieri. Tot ieri am depus cererea de recuzare impotriva judecatorului. Si tot ieri dupa ce am depus cererea de recuzare (am dat-o judecatorului in sala de sedinta) s-a dat si termen in octombrie 2011.
Avea timp sa se judece cererea intr-un minut? Judecatorul a luat cererea de recuzare mi-a multumit , a depus-o in dosar si imediat a dat termen nou.
Cu stima