avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Demisia la zi
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Demisia la zi

Avand functie de conducere in ce masura pot sa-mi dau demisia la zi, stiu ca acest lucru se poate face in conditiile in care angajatorul nu respecta anumite conditii, daca totusi angajatorul respecta aceste conditii cum pot face sa nu fiu nevoita sa fac preavizul de 30 de zile si ce se poate intampla daca nu fac acest preaviz?Ce implica asta?
Cel mai recent răspuns: FLORIN VASILIU , Consultant resurse umane 18:04, 5 Iunie 2010
Discutati cu angajatorul si daca este de acord puteti incheia activitatea cf art.55 lit.b din Codul Muncii. Daca nu este de acord va trebui sa efectuati preavizul de 30 de zile.
Consecinta in cazul in care nu va efectuati preavizul de 30 de zile poate fi desfacerea disciplinara a CIM pentru absente nemotivate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

3 absente nemotivate - desfacere c.i.m. andrei_coma andrei_coma Un amic a lipsit de la locul de munca deoarece a intervenit ceva urgent si a trebuit sa plece lipsind nemotivat 3 zile. Nu a anuntat pe nimeni pt ca era nou ... (vezi toată discuția)
Refuz cerere incetare activitate cristina29 cristina29 Buna ziua! In cazul in care un salariat face cerere de incetare a activitatii (din motive personale), dar angajatorul nu i-o accepta, ce se intampla? (vezi toată discuția)
Demisie cristal_touch21 cristal_touch21 Buna ziua!Astazi am vrut sa imi scriu demisia la zi,am vorbit cu managerul de magazin si a zis ca e ok in principiu dar trebuie sa dea un telefon.EU SUNT ... (vezi toată discuția)