avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1401 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Calculul apei in sistem pausal
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Calculul apei in sistem pausal

Exista apartamente in imobil (care este contorizat la consumul de apa), care nu dau citirea lunara a consumului. Cum se calculeaza consumul de apa pentru luna de facturare a cheltuielilor?
Cel mai recent răspuns: Laura Ciobeica , moderator 12:54, 6 Iunie 2010
La mine in asociatie se pune o valoare estimata sau valoarea identica a consumului declarata in luna precedenta. La furnizarea datelor exacte se refac consumurile si se ajusteaza corespunzator la luna care urmeaza (in plus sau in minus). Am vecini care, din eroare, au declarat consumuri foarte mari si la momentul clarificarilor a platit "0" cateva luni bune;)
L.C.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consum pausal adela c adela c buna. problema mea este urmatoarea: In luna ianuarie cand s-a citit contorul la apa nu am fost gasita acasa(luna in care se si platea taxa de citire), ... (vezi toată discuția)
Calcul consum apa asociatie proprietari-pausal? mariana55_ro mariana55_ro buna ziua ! am constatat ca pe scara noastra din 20 de apartamente 8 nu au dat consumul de apa ( citire apometre ). administratora a facut calculul pentru ... (vezi toată discuția)
Etape separare/infiintare asociatie proprietari pe scari cyan cyan 1.Infiintare asociatie proprietari pe scara 1.1 Care sunt etapele infiintarii unei asociatii de proprietari pe scara separata dintr-o asociatie pe bloc? ... (vezi toată discuția)