avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 608 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... asigurare casco
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

asigurare casco

mi-a fost lovita masina care era parcata de o caruta fara carutas, acesta fusese rasturnat cam o 200 m inaitea masinii.
cine ma despagubeste? am casco
Cel mai recent răspuns: Consilier juridic Irina , Consilier juridic 18:57, 7 Iunie 2010
In principiu, asiguratorul CASCO va despagubeste, doar de aceea aveti acest tip de asigurare incheiata...
Intrucat contractul de asigurare presupune obligatii si pentru dumneavoastra, nu doar pentru asigurator, principala dvs indatorire in acest caz este de a conserva dreptul de regres al asiguratorului CASCO împotriva celui (celor) vinovat(i) de producerea pagubelor, neîndeplinirea acestei obligatii dând asiguratorului dreptul sa va refuze plata despagubirii.
Pentru a nu va expune acestei situatii neplacute, este necesar să înştiinţati imediat organele de poliţie cele mai apropiate de locul producerii accidentului, solicitând întocmirea de acte cu privire la cauzele şi împrejurările producerii evenimentului asigurat, persoana/ele vinovata/e de producerea evenimentului asigurat şi pagubele produse.
Nu uitati să înştiintati in celmai scurt timp asigurătorul despre producerea evenimentului asigurat, dând informaţii asupra naturii şi mărimii pagubelor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este pasibil de amendă pentru lipsa rca proprietarul unei mașini parcate pe spațiul public? mic57 mic57 Legea 132/2017 prevede la art.3 obligatia proprietarului de a incheia asigurare RCA. Daca un autovehicul nu are RCA si nu este surprins in trafic ci se afla ... (vezi toată discuția)
Carutas vinovat de producerea accidentului alex79u alex79u Buna ziua , in luna lulie pe 25 am avut un eveniment rutier neplacut , mai exact am intrat cu masina intr-o caruta care circula neregulamentar ( intrase pe ... (vezi toată discuția)
Victima accident rutier, cheltuieli de spitalizare foarte mari maria_3008 maria_3008 Buna seara, Sunt victima unui accident auto, produs pe timp de noapte prin tamponarea unui autovehicul cu o caruta nesemnalizata corespunzator, eu fiind ... (vezi toată discuția)