avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... etapele parcurgerii termenelor pentru faliment sau ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

etapele parcurgerii termenelor pentru faliment sau insolventa

Doresc sa stiu cum ma sa ma pregatesc in vederea contestarii deschiderii procedurii de faliment sau insolventa din partea unui creditor.Cat timp dureaza, cum pot s-o contest si ce termene are creditorul de la depunerea dosarului.multumesc
Cel mai recent răspuns: Adrian Stoica , Practician in insolventa 18:36, 23 Iunie 2010
mai am sanse sa fac cerere de admitere a creantei mele la masa credala, chiar daca a trecut 1 an de la deschid procedurii????

cerere puteti sa faceti .......dar sanse sa fiti admisi la masa credala NU
este suficient ca notificarea sa se faca prin buletin?

DA in conformitate cu art 7 alin 3 din lege 85/2006
care este o lege speciala
Ultima modificare: Marți, 22 Iunie 2010
Adrian Stoica, Practician in insolventa
Va rog.......in cazul deschiderii procedurii de insolventa contra unei societati ,de la data depunerii pana la termenul de judecata(probabil de 4-5 luni)firma respectiva ce statut are?poate activa?poate sa-si plateasca datorii curente?Numai dupa hotararea judecatorului se considera insolvent?poate regurge firma la reorganizare?cand pot sa-mi recuperez banii?multumesc
1 da
2 da
Numai dupa hotararea judecatorului se considera insolvent?

da
poate regurge firma la reorganizare?

da
cand pot sa-mi recuperez banii?

??

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cale de atac dupa ce s-a dispus intrarea in insolventa mdcc mdcc Buna ziua, va rog sa ma lamuriti,care este calea de atac dupa ce s-a declarant starea de insolventa a unei societati,apelul sau recursul?Si care este temeiul ... (vezi toată discuția)
Exceptia tardivitatii? ContSters40598 ContSters40598 Termenul pravzut de art.33 din procedura insolventei, este un termen imperativ, de decadere? Daca debitorul formuleaza contestatie impotriva cererii de ... (vezi toată discuția)
Insolventa societate comerciala care a solicitat creditorului esalonare de plati hades hades O societate cu care firma noastra are contract ne-a virat intr-o luna mai multa marfa decat am comandat..am refuzat primirea marfii in plus si am returnat-o cu ... (vezi toată discuția)