In urma cu 4 ani eram angajat la o intreprindere de stat, s-au facut restructurari in urma privatizarii intreprinderii si mi-am pierdut locul de munca, in acea perioada am avut un contract cu banca transilvania, adica aveam doua carduri de nevoi personale in care aveam 9 salarii, am folosit acei bani din carduri si nu am mai avut posibilitatea sa ii returnez inapoi, am platit dobanda pana acum cum am putut,mentionez ca nu am nici un venit, nici somaj si nici macar ajutor social, nu am bunuri pe nume personal nici mobile si nici imobile,locuiesc la prietena mea cu care nu sunt necasatorit, intrebarea este urmatoarea: am ajuns in imposibilitate de plata si pentru dobanda,ce masuri poate lua banca inmpotriva mea,multumesc anticipat.
Buna ziua !
Banca va proceda la inceperea demersurilor de executare silita pt recuperarea creantelor datorate de dvs. pana la intervenirea prescriptiei , in ultima perioada apeland la societati specializate in acest sens , insa neavand bunuri sau venituri urmaribile ........ se prezuma buna-credinta a dvs. .
Buna ziua !
Banca poate lua masura executarii silite. Avand in vedere ca aceasta poarta asupra bunurilor prezente si viitoare, actiunea se suspenda cat timp nu sunt identificate bunuri urmaribile si se reia odata cu identificarea acestora( inclusiv popriri pe venituri sau executari pe bunuri incorporale).
Va sfatuiesc sa contactati banca si sa solicitati reesalonarea creditelor, explicandu- le situatia in care sunteti.
Cu stima !
va multumesc mult pentru promtitudinea cu care mi-ati dat raspuns la intrebarea mea, ma gandeam sa nu se ajunga la caz penal, ne avand banca din ce sa isi recupereze creditul si sa am repercursiuni de genul asta.
Executare silita
dana tudor
am un credit de nevoi personale la banca raiffesen nu am mai platit datorita ramanerii fara servici si eu si sotul creditul este din 2006 banca nu mi-a trimis ... (vezi toată discuția)