avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 550 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Clienti
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Clienti

La o firma care are ob. de activitate prestari servici -momente speciale
are citiva clienti neincasati in totalitate .Ce pot face in aceasta situatie cu facturile in sold din 2007?Acesti clienti sunt persoane fizice care au facut c-da la aceste servici prin internet,au depus un avans,s-a executat serviciu(adica livrarea de diferite cadouri si aranjamente florale)si urma sa incasam diferenta.Desi s-a luat legatura cu acesti clienti telefonic.,imediat dupa eveniment cu promisiunea de a veni si achita integral c-da nu au venit nici pina in ziua de azi.
Cum sa procedez?
cu multumiri..
Cel mai recent răspuns: Marius Zaharia , Avocat 07:59, 10 Iunie 2010
Buna ziua !
Notificari de plata prin fax sau prin posta cu confirmare de primire si apoi actiune in instanta pentru recuperarea creantelor.
In baza notificarilor puteti justifica si diferenta de facturare.
Cu stima !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Clienti neincasati tudorani tudorani In contul \'clienti incerti\' exista o suma care reprezinta un client neincasat, client care nu a fost dat in judecata, s-a incercat recuperarea pe cale ... (vezi toată discuția)
Creante si furnizori iulia53 iulia53 AM preluat de curind o societate,dar am mici problem cu soldurile la 411 si 401 din Balanta.Situatia este urmataorea:-LA ct.411 am citva clienti neincasati din ... (vezi toată discuția)
Creante neincasate mai vechi de 1 an ginela ginela Pfa, neplatitor de tva am emis la sirsitul lui dec 2009 o factura de prestari servicii catre un srl (client).Pe tot parcursul anului 2010 am tot insistat sa mi ... (vezi toată discuția)