avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... informare scrisa la act aditional
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

informare scrisa la act aditional

Este obligatorie incheierea unei informari scrise ce trebuie adusa la cunostinta salariatului cu 15 zile inainte de incheierea unui act aditional la contractul de munca, cf. art 17 (4) din Codul muncii? Inspectorul de serviciu de la ITM mi-a spus ca se prezuma ca a fost informat salariatul odata cu semnarea actului aditional (cf. art.17, 1 din codul muncii). Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:37, 10 Iunie 2010
putem retine si varianta afirmata de inspectorul de la ITM.
Obligaţia de informare a persoanei selectate în vederea angajării sau a salariatului se consideră îndeplinită de către angajator la momentul semnării contractului individual de muncă sau a actului adiţional, după caz.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Informare contract si act aditional RuxandraLarisa RuxandraLarisa Este obligatorie intocmirea informarii inainte de semnarea contractului de munca si a actelor aditionale?Sau se considera indeplinita odata cu semnarea ... (vezi toată discuția)
Act aditional majorare salariu niko79 niko79 Pentru majorarea salariului este obligatorie si informarea sau numai actul aditional? Daca da, pe informare ce data sa pun inainte de 01.07.2015 sau pot pune ... (vezi toată discuția)
Informarea la angajare ContSters113415 ContSters113415 este obligatoriu sa informezi salariatul in scris cand il angajezi sau se considera ca este informat atunci cand semneaza CIM? in codul muncii nu este prea ... (vezi toată discuția)