avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 213 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... amenda de la itm
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

amenda de la itm

X-(din cauza unei greseli a unui salariat ca a gresit data angajarii adica in loc de luna 5 a scris luna 4 am primit amenda.#-o as face contestatie dar nu stiu daca voi avea cistig de cauza,poate cineva sa ma lumineze???????????????:((#-
Cel mai recent răspuns: Adrian Voican , Avocat 15:10, 10 Iunie 2010
puteti incerca, daca dovediti ca angatul a inceput activitatea abia in luna a 5-a ,si la mijloc nu a fost decat o eroare materiala. asta, ar trebui sa se vada limpede din foaia colectiva de prezenta, precum si din statul de plata. :)
Buna ziua.In opinia mea daca ai suficiente dovezi cu privire la sustinerea pe care o faci poti avea castig de cauza.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eroare in plangere contraventionala angelasr angelasr buna ziua, sunt somera si nu-mi permit avocat astfel incat am scris eu o plangere contraventionala si am trimis-o prin posta, din pacate apoi mi-am dat seama ... (vezi toată discuția)
Tva marfa distrusa Mioara m Mioara m Buna ziua , In anul 2007 , cladirea in care firma mea avea depozitul (impreuna cu alte 51 de firme ) , a ars complet . Mi s-a intocmit proces verbal conform ... (vezi toată discuția)
Diploma licenta alina_alina_alina alina_alina_alina Buna ziua, In anul 2004 am terminat cursurile unei facultati din cadrul ASE Bucuresti fara sa sustin examenul de licenta la aceasta facultate. In anul ... (vezi toată discuția)