avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... dreptul muncii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

dreptul muncii

Va rog sa-mi spuneti si mie daca mai pot beneficia acum de salariu mediu pe unitate ,mentionez ca au tecut un an si 4 luni si eu nu am depus nici o cerere (am aflat acum 2 zile de acest drept) pt a beneficia de acesti banii. Lucrez la spitalul Clinic din Timisoara si momentan sunt in concediul de crestere a copilului.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:58, 10 Iunie 2010
Termenul era de 6 luni pentru a inainta o cerere in acest sens, din pacate s-a prescris acest drept al dvs.
Prescrisa este actiunea in instanta .. se poate formula o astfel de cerere , dar in cazul unui refuz al angajatorului atunci actiunea dvs in instanta poate sa fie respinsa ca fiind prescrisa.
Ultima modificare: Joi, 10 Iunie 2010
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor pentru nasterea copilului anca33a anca33a Buna ziua Va rog sa imi spuneti daca lucrez la un patron am dreptul sa primesc un salariu mediu pe unitate?Din cate am inteles acesta se primeste si daca ... (vezi toată discuția)
Termen solicitare ajutor pentru nasterea unui copil adrianf adrianf Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o informatie foarte importanta pentru mine.Sotia mea a nascut in luna martie 2010.Inainte de nastere a lucrat ca si ... (vezi toată discuția)
Contract colectiv de munca unic la nivel national iuliastef iuliastef Buna ziua Contract colectiv de munca unic la nivel national 2011-2014 nu exista sau nu a intrat in vigoare . Este adevarat ? Stiti ceva ? Multumesc ... (vezi toată discuția)